Viktig information om fibernät - deadline 15 januari

Nu har alla medlemmar chansen att installera bredband via fiber i sin lägenhet. Deadline för anmälan är den 15 januari, fyll i bifogad blankett.

Fibernät finns draget till alla våningsplan och för en engångskostnad på 1 000 kr kan du få installation av kabeln in i lägenheten med placering av nätverksuttag ovanför ytterdörren.

Om du redan har installerat bredband via fiber så finns ett närverksuttag ovanför din ytterdörr, då behöver du alltså inte göra det igen men du har möjlighet att göra tilläggsbeställningar via blanketten.

Observera att detta erbjudande om 1 000 kr för installation av bredband gäller endast för detta tillfälle. Om du vill installera senare blir kostnaden en annan.

Efter att avtalet skrivits på och bytet skett ska alltså föreningens samtliga medlemmar, enligt stämmobeslut 2021, betala 85 kr/månad under 5 års tid. Kostnaden läggs på månadsavgiften.

Observera! Det är viktigt att du förutom ditt namn och lägenhetsnummer anger numret på din elmätare – finns angivet på det grå lilla elskåpet på väggen i hallen.

För frågor kring erbjudandena kontakta Bahnhof!

OBS! Sista beställningsdag ändrad till den 15 januari 2022!